Verdiepende informatie

Hieronder treft u verdiepende informatie aan. Onderstaande principes hebben een grote bijdrage geleverd aan de geoptimaliseerde ketenbeheersing bij Ales Assemblage:

Lean
Lean manufacturing (Engels voor slanke productie) of Lean production is een managementfilosofie die erop gericht is om verspillingen, zaken die geen toegevoegde waarde leveren, te elimineren. Hierdoor gaat de productiekwaliteit omhoog en gaan de productiekosten omlaag, wat leidt tot een verbetering van het bedrijfsresultaat.

Meer over Lean >>

Just in time
Just in time is een logistieke methode voor voorraadbeheersing kaderend in lean manufacturing. Het betekent "net op tijd" of "zo laat mogelijk" en is, net zoals zovele methodes in lean, ontstaan in Japan.

Meer over Just in time >>

Pull productie
Het pull productie proces is een logistiek productieconcept dat voor de sturing gebruikt maakt van het "pull" (trek) sturingsprincipe. Deze vraag trekt de producten door de gehele logistieke keten. Het "pull" systeem wordt ook wel het just in time systeem genoemd. Immers door het "pull" besturingsprincipe wordt er "net op tijd" of "zo laat mogelijk" geleverd.

Meer over Pull productie >>

Integrale kostprijs


Ales Assemblage

Remmerden 32
3911 TZ RHENEN
tel: 0317 618798
fax: 0317 615197

info@alesassemblage.nl

Modulaire bouwwijze onkruidmachines

Ales Assemblage heeft de volledige assemblage van een onkruid bestrijdingsmachine opgedeeld in modules.

Deze methode geeft de mogelijkheid om een betrouwbare kwaliteit en levertijd waar te maken.

Disciplines

Projecten / KWH 3-rij-ige fruitteelt spuit

Bekijk projectMeer >>
Ales Assemblage

Remmerden 32
3911 TZ RHENEN
tel: 0317 618798
fax: 0317 615197

info@alesassemblage.nl